Mozartkulor

Recept

200 g nougat
200 g mandelmassa
200 g mörk blockchoklad 

Gör så här:

- Skär nougaten i fyrkanter, cirka 50 stycken.
- Rulla till bollar och lägg i frysen en stund. Så de hinner stelna.
- Dela mandelmassan i lika många delar.  
- Rulla mandelmassan och platta sedan ut dom till rundlar.
- Lägg en nougatboll på varje rundel och täck nougatbollen med mandelmassan.
- Rulla till släta bollar.
- Smält chokladen.
- Doppa bollarna i den smälta chokladen. Ta hjälp av en gaffel så de rinner av fint.
- Lägg på bakplåtspapper och låt svalna.
- Blir de choklad över kan du ringla den över bollarna så de blir fina mönster!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback